Autoglassic ApS – Pia Grandelag – Bestyrelsesformand

,

AutoGlassic A/S – Pia Grandelag – Bestyrelsesformand

I 2019 tiltrådte Pia Grandelag som Bestyrelsesformand i Oldtimer ApS, senere AutoGlassic A/S. Det var på opfordring af ejerleder Viggo Hansen, som etablerede Autoglassic ApS, at Pia Grandelag tiltrådte som formand for denne opstartsvirksomhed.

Enorm erfaring med autoglas hos Autoglassic

Det var med helt ro i sindet jeg tiltrådte som formand for Viggos nye selskab Autoglassic ApS. Viggo er jo en meget erfaren ejerleder, der har etableret og solgt adskillige selskaber igennem sin tid og har en fantastisk stor erfaring indenfor netop autoglasbranchen. Senest har han jo solgt Danglas til AGC som er verdens største producent af bilruder. Serviceafdelingen solgte han til Svenske Ryds Bilglas.

Strategien – lagrene af vintage ruder – online salg

Med dette selskab er strategien at leverer VINTAGE RUDER TIL GAMLE BILER, fra hjemmesiden “autoglassic.dk” direkte fra lagrene i Viborg. Selskabet har en betydelig lagermasse. Lageret er opkøbt og opkøbes kontinuerligt, for at servicere netop dette segment af ældre og vintage biler.

Autoglassic – opstartsvirksomhed og skalering

Det har været vigtigt for Viggo at der er indtænkt en skaleringsmulighed for virksomheden, så den kan få en betydelig markedsposition. Her er det en fornøjelse at arbejde med en så erfaren ejerleder der tænker strategisk omkring virksomheden. Det gør han måske netop fordi han har været igennem opstart og salg af virksomheder så mange gange. Det er selvfølgelig en udfordring at starte en ny form for distribution – online salg. Dog er det er jo egentlig også det eneste der er helt nyt for Viggo med denne type af virksomhed – og det er åbenlyst at netop i denne virksomhed skal salget ske online.

“Autoglassic nyder godt af Viggos den mangeårige erfaring og anerkendelse i branchen og ikke mindst de mange gode kontakter, som nu ved hvor de skal henvende sig, hvis de enten mangler en vintage rude eller står med et lager af vintage ruder der ikke lige passer ind på deres lager mere, så kan de henvende sig til Autoglassic.dk” siger Pia Grandelag.

 

Færdigheder

,

Indsendt den

28. december 2020