Gode råd #4. Gode råd om ejerskifte fra ejerledere der har prøvet det kan man ikke få nok af. Her 4 år efter vi optog de første gode råd er vi tilbage igen – fordi Viggo har nye erfaringer fra sit sidste større virksomhedssalg, hvor han har siddet med i ledelse og drift 2 år efter salget.

Råd #4 om ejerskifte og tiden efter salget fra iværksætter og ejerleder:

 

Baggrundsinformation:

Viggo Hansen har været iværksætter og ejerleder siden 1970. Han har været med i opstarter, selv opstartet, drevet og solgt en del virksomheder gennem årene, seneste store salg og deltagelse i drifte bagefter har givet ham en del tanker som han gerne vil dele med os. De største virksomhedshandler var da han solgte Grossist delen af Danglas A/S til ACG Danglas i 2017 og efterfølgende 2 år senere i 2019 servicekæden DanGlas Autoglasservice A/S til Ryds Bilglas fra Sverige.

Og selvfølgelig har iværksætteren startet nye virksomheder op siden da. Deriblandt virksomheden AutoGlassic A/S – salg af nye ruder til gamle biler.

Hold øje – der kommer flere klip med erfaringer fra ejerlederen og muliti-iværksætteren Viggo Hansen. I mellemtiden kan du læse mere om salgsmodning af virksomheder her Salgsmodning.

God fornøjelse – mvh Pia Grandelag