GRANDELAG blogger om ledelse og forretning

Jeg blogger om salgsmodning af virksomheder,
vækst, strategi og bestyrelsesarbejde – i tekst og video.

Jeg brænder for ledelse og forretning og alt det, der hører med. Mere end 20 år med ansvar for virksomheder og afdelinger i DK, SE, US og CN har givet mig oplevelser og erfaringer, som jeg gerne vil dele ud af og arbejde videre med. Mit bestyrelsesarbejde i Danmark og Sverige gennem 9 år gør, at jeg føler mig meget priviligeret. Bestyrelsesarbejdet kombineret med arbejdet som direktør, både på salgs-siden og modtager-siden af ejerskifter, har givet mig erfaring med viden jeg gerne deler ud af – om netop ejerskifter i ejerledede virksomheder i SMV segmentet.

Jeg har erfaring fra to gazelle-virksomheder med totalt 6 gazeller. Det betyder, at jeg ved, hvad stærk vækst er. Hvordan den føles. Hvordan den kan styres. Hvordan den kan skabes. Temaer som vækst og forretningsstrategi er jeg derfor meget optaget af.

Igen, velkommen og god fornøjelse med bloggen.

 

Pia Grandelag – et portræt i Viborg Folkeblad Søndag

Pia Grandelag – et portræt i Viborg Folkeblad Søndag

Viborg: Hun har en teknologisk baggrund. Hun har erfaring som leder og direktør. Hun har haft ind til flere bestyrelsesposter og har siddet for bordenden som bestyrelsesformand, når de vigtige beslutninger er blevet truffet. Og så driver hun sit eget firma, hvor hun rådgiver i eksempelvis salgsmodning og bestyrelsesarbejde ved siden af jobbet som direktør.

Blev du inspireret? Hvis der er emner, som du godt kunne tænke dig, at jeg skriver om, vil jeg gerne høre fra dig.

– Og hvis du søger et nyt medlem til din bestyrelse, må du meget gerne ringe: 6023 5520 og lad os få en snak!