GRANDELAG blogger om ledelse og bestyrelse

Velkommen til min blog om ledelse, bestyrelsesarbejde, salgsmodning af virksomheder, vækst og strategi – i tekst og video.

I GRANDELAGs blog vil du finde noget af mit take på temaer som vækst, forretningsudvikling, salgsmodning af virksomheder, forretningsstrategier heriblandt også mål og strategier for digitalisering og ESG. Denne blog afspejler at jeg har arbejdet meget praktisk med forretningsudvikling og salgsmodning i topledelsen af 4 industrivirksomheder, oftest som CEO. Dette har jeg kombineret med bestyrelsesarbejde i Danmark og Sverige gennem 14 år.

Jeg har arbejdet som Adm. Direktør og delejer, både på salgs-siden og modtager-siden af ejerskifter. Det har givet mig erfaring og viden jeg gerne deler ud af – om netop ejerskifter i ejerledede virksomheder i SMV segmentet.

To af de vækstrejser jeg har været på har været fra gazelle-virksomheder med totalt 6 gazeller. Det betyder, at jeg ved, hvad stærk vækst er. Hvordan den føles. Hvordan den kan styres. Hvordan den kan skabes. Temaer som vækst, forretningsudvikling, forretningsstrategi, digitalisering og ESG er jeg derfor meget optaget af.

Det skal også siges at når jeg har travlt er der engang imellem lidt langt mellem opslagene i GRANDELAGs blog. – Igen, velkommen og god fornøjelse med bloggen.

 

Overlevering til nyt ejerskab – hos Inventa

Overlevering til nyt ejerskab – hos Inventa

Overlevering til nyt ejerskab Overlevering har været overskriften på de sidste to måneder efter salget af Inventa A/S. Overleveringen har bestået i at få introduceret de nye ejere til Inventa; til vores gode medarbejdere, gode kunder og gode leverandører. Selve...

Turnaround – Inventa A/S – så nåede vi målet

Turnaround – Inventa A/S – så nåede vi målet

Den 3 år lange turnaround og trimning af inventar- og produktionsvirksomheden Inventa A/S i Spøttrup har endelig båret frugt. Inventa har i november måned 2022 fået en ny ejerkreds. Også den økonomiske ramme for den videre færd nu er blevet væsentligt forbedret....

GRANDELAG støtter – Sammen for Ukraine

GRANDELAG støtter – Sammen for Ukraine

GRANDELAG støtter "Sammen for Ukraine"   Der er brug for al den hjælp de kan få til at støtte de børn og voksne der er på flugt fra Ukraine. Sammen kan vi gøre en indsats for dem, hvis ikke direkte så som her et beløb til indsamlingen. I dag er der støttekoncert,...

Pia Grandelag – et portræt i Viborg Folkeblad Søndag

Pia Grandelag – et portræt i Viborg Folkeblad Søndag

Viborg: Hun har en teknologisk baggrund. Hun har erfaring som leder og direktør. Hun har haft ind til flere bestyrelsesposter og har siddet for bordenden som bestyrelsesformand, når de vigtige beslutninger er blevet truffet. Og så driver hun sit eget firma, hvor hun rådgiver i eksempelvis salgsmodning og bestyrelsesarbejde ved siden af jobbet som direktør.

Jeg håber du bliver inspireret til dit eget arbejde.