Gode råd om ejerskifte fra iværksætter kan man ikke få for mange af – specielt ikke når de kommer fra erfarne folk som Viggo Hansen, der er ejerleder og iværksætter og har solgt mange af sine egne virksomheder gennem tiden. Jeg har spurgt Viggo om 3 gode råd til dig, der påtænker ejerskifte eller salg af din virksomhed.

Råd #3 om ejerskifte fra iværksætter:  

 

Baggrundsinformation:

Viggo har været iværksætter og ejerleder siden 1970 – så praktisk talt altid. Han har opstartet, drevet og solgt en del virksomheder gennem årene, så vi kan godt kalde ham multi-iværksætter. De største virksomhedshandler var da han solgte Grossist delen af Danglas A/S til ACG Danglas i 2017 og efterfølgende 2 år senere servicekæden DanGlas Autoglasservice A/S til Ryds Bilglas fra Sverige.

Og selvfølgelig har iværksætteren startet nye virksomheder op siden da. Deriblandt virksomheden AutoGlassic A/S – salg af nye ruder til gamle biler.

Det var det sidste klip i denne omgang, men jeg har lovet Viggo han får lidt flere spørgsmål, så I får flere guldkorn senere. I mellemtiden kan du læse mere om salgsmodning af virksomheder her Salgsmodning.

God fornøjelse – mvh Pia Grandelag