Så er Viggo er tilbage igen med råd om ejerskifte fra ejerleder – og som bekendt kan vi ikke få gode råd nok, når de kommer fra erfarne folk som Viggo Hansen. Viggo er ejerleder og iværksætter og har solgt mange af sine egne virksomheder gennem tiden. Jeg har spurgt Viggo om 3 gode råd til dig, der påtænker ejerskifte og salg af dit selskab.

Råd om ejerskifte fra ejerleder – #2:  

  

Viggos baggrund:

Viggo har startet og solgt en del virksomheder gennem årene hvor han har været ejerleder, de største handler var da han solgte Grossist delen af Danglas A/S til ACG Danglas i 2017 og efterfølgende 2 år senere servicekæden DanGlas Autoglasservice A/S til Ryds Bilglas fra Sverige. Efter salget er Viggo i gang med nye start-ups deriblandt virksomheden AutoGlassic A/S – salg af nye ruder til gamle biler.

Viggo er – som han selv siger ”iværksætter – altid iværksætter” men han er også ejerleder og har været det i mere ende 50 år, så det er erfaring der taler her. Hvis du er interesseret i salgsmodning af din virksomhed så læs mere om det her: Salgsmodning.

God fornøjelse… det næste klip kommer om en uge. Mvh Pia Grandelag