Overlevering til nyt ejerskab - Inventa - Grandelag - Wood Supply

Overlevering til nyt ejerskab

Overlevering har været overskriften på de sidste to måneder efter salget af Inventa A/S. Overleveringen har bestået i at få introduceret de nye ejere til Inventa; til vores gode medarbejdere, gode kunder og gode leverandører. Selve overleveringen er vigtig for at komme godt i gang. Ikke mindst for det nye ejerskab at komme hurtigt i indgreb med kunder, – leverandører og – medarbejderne. Det har også betydet at Inventas nye ejere har været klar til at overtage ledelsen hurtigt.

Vækstrejse med gode kunder

I Inventa var vi på en vækstrejse i turnaround fasen. Det er derfor dejligt at se, at selvom det har været lidt turbulent i månederne op til ejerskiftet, så var vores kunder både tålmodige og trofaste. Det var en stor kommunikationsopgave at holde alle informeret til det niveau vi har måttet. Vi er heldigvis kommet i mål og beklager hvis der er information der ikke er nået hele vejen rundt. Det var en fase med både overlevering og re-etablering af selskabet efter rekonstruktionen. Den betød at min telefon ikke var stille ret mange minutter ad gangen – og det var den heller ikke for hverken sælgere, indkøbere eller økonomiafdelingen. Fastholdelse af eksisterende kunder og vækst i kundebasen har givet en god start til det nye Inventa Nordic ApS. Jeg er super glad for at det blev en god overlevering og Inventa er godt videre.

Overlevering er en vigtig del af mit arbejde. Det er det fordi jeg ofte har været inde i et selskab og skulle fikse noget, for derefter at kunne aflevere selskabets ledelse enten til nye eller tidligere ejere. Det er ikke altid jeg har fået det hele med i overleveringsdokumentet, hvilket også betyder at jeg engang imellem får en opringning – “Pia hvor finder vi…” men det er faktisk ret sjældent. Det er det en god overlevering kan gøre.

Link til artiklen i Wood Supply