Inventa A/S - Pia Grandelag, CEO

Inventa ansatte Pia Grandelag som CEO

Inventa A/S ansatte Pia Grandelag som CEO den 15. oktober 2019, til at understøtte virksomhedens vækst og fremtidige udvikling. “Det er en spændende udfordring som jeg er rigtig glad for”, udtaler Pia Grandelag. Det er dejligt at bestyrelsen for Inventa har valgt mig til at hjælpe med at videreføre og udvikle Inventa. Det er en stor arv der videreføres og en arbejdsplads det er vigtigt for familien bag virksomheden at videreføre. Virksomheden har været i familiens eje gennem 4 generationer.

Afsluttede salgsmodnings projektet Inventa – med salg af virksomheden

Efter godt tre år med en vækstrate på 30% hvert år i en turnaround fase har Pia Grandelag afsluttet ansættelsesforholdet og overleveret til nye ejere. Læs mere om projektet og fasen i de to artikler fra Wood Supply – træ branchens branchens talerør.

Så nåede vi målet – artikel fra Wood Supply.

Overlevering til nyt ejerskab – artikel fra Wood Supply. 

 

Produktionen hos Inventa er specialiseret til netop inventar produktion

Virksomheden blev omlagt til inventar produktion fra møbelproduktion, hvor det første inventar blev produceret tilbage i 1952. I dag er der 12.000 m2 produktion og en bred kundebase som vi vil gøre vores bedste for at udvide. Der er en rigtig god erfaringsbase, dedikerede medarbejdere og ejere til at støtte op om strategien.

Det specielle ved Inventa…

Det specielle ved Inventa er at virksomheden tager sig af kundens løsning hele vejen rundt. Fra et design af den første ide til den godkendte ide står klar til ibrugtagning ude hos kunden, færdig monteret – til tiden, hvilket er vigtigt for butiksejere der har planlagt en åbningsdag til butikken. Der er mange processer der skal håndteres før åbningsdagen her hos os – det er lidt af en logistikøvelse der håndteres. En butik etableres jo i et helt tomt lokale, og står færdig til anvendelse med nyt gulv, vægge, lys, skilte, inventar af bl.a. træ, metal, glas, akryl, der gør hele driften af butikken mulig med display og ophængning af varer og en disk til at betjene kunderne.

Hele cirklen – en miljørigtig løsning

En del der er lidt usynlig for mange er det led der slutter cirklen hos kunderne. Inventa hjælper nemlig også med at ned-montere en butik, lagerføre den del af inventaret der kan genanvendes og skrotter resten på miljørigtig vis, indtil en ny butik skal etableres.

Et dedikeret team

Til at håndtere denne logistik “bag facaden” og før butiksåbningen har Inventa A/S en lang række dedikerede medarbejdere, der hjælper vores kunder fra ide til færdigt produkt. Hos Inventa er der en stab af fagligt dygtige og dedikerede sælgere, designere, konstruktører, indkøbere, projekt koordinatorer, administrativt personale  og i produktionen maskinsnedkere, møbelsnedkere, produktionsmedarbejdere, lagermedarbejdere og igen ude hos kunderne; montører. Alle er en del af en lang kæde der gør at vi kan levere så fine butikker som vi gør. “Det er en fornøjelse at blive en del af dette team”, siger Pia Grandelag, CEO.

Læs mere om Inventa her: Inventa A/S.

Færdigheder

Indsendt den

28. december 2020