Ravendo A/S – Randersbøren – Pia Grandelag, Bestyrelse

,
Ravendo A/S - Randersbøren - Pia Grandelag, Bestyrelsesmedlem

NY BESTYRELSE i RAVENDO – Randersbøren

Nyt, stærkt hold står i spidsen for Ravendo Randersbøren A/S og skal bidrage til, at virksomheden fortsætter den positive vækst.

Produktion i Viborg

Ravendo producerer sælger og eksporterer, med base i Viborg, transportmateriel primært hjælpeudstyr til manuelle løft. Virksomheden beskæftiger knap 40 medarbejdere, fordelt på lager, produktion, værksted, salg og administration og blev grundlagt i 1946. Ejerne Signe Giandrup og Tobias G. Nielsen har med baggrund i ejerskiftet først på året valgt at etablere en ny bestyrelse.

Bestyrelsen

Den nye bestyrelse har konstitueret sig med Gregers Johansen som formand. Gregers suppleres af yderligere to stærke kræfter med Karen Touborg, Group Senior Director på Grundfos og Pia Grandelag, adm. direktør hos Inventa A/S som bliver bestyrelsens næstformand samt Ravendos direktion Signe Giandrup og Tobias G. Nielsen.

Bestyrelse som sparingspartner

Og den nye bestyrelse vækker glæde hos direktør-duoen:

– Det glæder mig, at det er lykkedes at samle så stærke profiler i vores nye bestyrelse. Rent strategisk har vi fokuseret på at få nogle bestyrelsesmedlemmer ombord, der kan fungere som sparringspartnere og som kan hjælpe med at træffe de svære strategiske beslutninger omkring Ravendos mål og visioner,” siger Tobias G. Nielsen, administrerende direktør.

Stærkt fundament

Signe Giandrup, den anden del af direktør-duoen, supplerer:

– Ravendo står allerede på et stærkt fundament efter vores tidligere bestyrelse, så processen omkring vores videreudvikling har krævet endnu en stærk bestyrelse, og det har vi fået.

Bestyrelse i arbejdstøjet – strategi

Den nye bestyrelse har allerede trukket i arbejdstøjet og er i fuld gang med de strategiske planer, der skal bringe virksomheden sikkert ind i fremtiden. De kommende år vil virksomheden have særligt fokus på miljø, bæredygtighed og optimering af produktionen.

– Og så skal der arbejdes benhårdt på at udnytte det potentiale, som Ravendo har, ikke blot i Danmark, men også udenfor landets grænser, afslutter Gregers Johansen.

Bag om Ravendo

Færdigheder

,

Indsendt den

28. december 2020